• Artístiques-Creatives
 • Tecnològiques
 • Idiomes
 • Esportives
 • Mares i pares

 • Escola Vedruna Manlleu
 • Escola Casals-Gràcia
 • Escola Pompeu Fabra
 • Escola Puig-Agut
 • Escola Quatre Vents
 • Institut Antoni Pous i Argila
 • Institut del Ter
 • La Salle Manlleu
 • Servei d'esport de l'Ajuntament
 • Escola Municipal de Música

 • Infantil
 • Primaria
 • Secundària
 • Mares i pares

 • P3
 • P4
 • P5
 • 1r
 • 2n
 • 3r
 • 4t
 • 1ESO
 • 2ESO
 • 3ESO
 • 4ESO

 • Dilluns
 • Dimarts
 • Dimecres
 • Dijous
 • Divendres
 • Dissabte

Crear amb fils i teles


Escola Pompeu Fabra

Cosirem, tallarem, reciclarem, crearem... Una activitat que ens permet desenvolupar habilitats com la creativitat, la imaginació i la precisió. “Quan el cap pensa, les mans creen.”  El material (fils, teles, agulles) es pot comprar o utilitzar i reciclar el que tenim per casa.
costura creativa reciclar
Més

Cuina


Escola Puig-Agut

Aprendrem a fer tot tipus de receptes per promoure una alimentació saludable. Volem despertar el plaer de menjar i iniciar les nenes i nens en les habilitats bàsiques de la cuina.
cuina alimentació saludable
Més

Anglès acadèmic. Language Lab


Escola Pompeu Fabra

Anglès amb contingut acadèmic i metodologia diferenciada en funció de l'edat i que té com a epicentre la motivació. Es treballa en grups reduïts, per buscar la proximitat i qualitat en l’aprenentatge de la llengua.  L’objectiu és preparar l’alumnat per superar els exàmens oficials mitjançant els mètodes del lecturing amb el llibre de text que ens permet una estructuració de continguts, I'Inquiry-based on treballem l'idioma amb la realitat quotidiana, technology, utilitzant...
anglès acadèmic exàmens oficials
Més

Natació sincronitzada


Institut del Ter

La natació sincronitzada és un esport que combina la natació amb la dansa i la gimnàstica i on els nedadors/les nedadores fan una coreografia en una piscina, sincronitzats entre si. Treballa les habilitats físiques d'un nedador, d'un jugador de waterpolo i d'una ballarina: força, resistència, flexibilitat i velocitat, entre altres.
natació piscina
Més

Natació


Servei d'esport de l'Ajuntament

És una de les activitats físiques més completes de treball motor. La finalitat és que els participants agafin confiança i resistència, per tal de poder gaudir de l'activitat física en el medi aquàtic. Es treballa amb objectius específics per a cada edat i nivell.  ___ A tenir en compte: Les nenes i nens s'han de portar a la recepció de la piscina 15 minuts abans de l'inici de l'activitat. Un/a monitor/a els recollirà allà.  
natació piscina
Més

Rugbi


Institut del Ter

El rugbi desenvolupa les habilitats motrius, la rapidesa, la resistència, la coordinació i la concentració. A més a més, és un esport en el qual tradicionalment s'ha donat gran importància als valors morals, a la companyonia, l'honestedat, el respecte, la disciplina i l'altruisme. És un esport inclusiu per excel·lència. Degut a les seves peculiaritats, es necessita a tothom de l'equip per tirar endavant, inclús als que no juguen. Això fa que tothom sigui benvingut i es senti part...
Més

El circ i les arts


Escola Casals-Gràcia

Circ inclou acrobàcia, malabars, clown, trapezi  i tela. Treballem a nivell creatiu, físic, emocional i mental, buscant un control de coneixement del propi cos, el nostre objectiu és l'educació emocional a través de l’art.
circ arts
Més

Exploradors creatius


Escola Quatre Vents

Dibuixar, pintar i treballar el volum amb fang, figures amb plastilina, paper maixé... Farem treballs per desenvolupar la creativitat i potenciar l’agilitat manual i conceptual.
dibuix pintura creativitat
Més

Street Dance


Escola Quatre Vents

Aprenem les tècniques de les danses urbanes modernes (hip-hop, funky...) tot potenciant l’esforç i companyonia. S’utilitza la dansa com a mitjà d’expressió i desinhibició. Potenciarem la pràctica de l'activitat física i el control del cos mitjançant la música.
danses urbanes hip-hop
Més

Mixestil. Iniciació a la dansa


Escola Casals-Gràcia

Activitat pensada per nens i nenes que els agradi ballar. És una disciplina que treballa la coordinació de moviments, el treball en equip i l'agilitat. Tot acompanyat de música i donant com a resultat un bonic ball.
ballar iniciació
Més

Fotografia


Escola Pompeu Fabra

En aquesta activitat d’introducció a la fotografia els nens tindran l'oportunitat d’adquirir els coneixements i les tècniques bàsiques per la fotografia i d’aprendre a fer la lectura de la imatge.  *no és necessari tenir càmera
fotografia
Més

Teatre en anglès


Escola Pompeu Fabra

Theatre is fun! Aprendrem anglès i al mateix temps crearem històries, inventarem situacions, crearem vestuari i viurem experiències inimaginables. En definitiva farem teatre!  Fer teatre ens ajuda a millorar diferents habilitats com la relació amb altres, la creativitat, l'expressió oral, la comunicació etc. I totes aquestes habilitats les treballarem en anglès per tal de poder millorar l'expressió oral i per tenir una bona relació amb la llengua anglesa.
teatre anglès
Més

Esgrima


Institut del Ter

L'esgrima combina la intel·ligència dels escacs, l'estratègia de les arts marcials i l'elegància del ballet. És un dels esports més antics i amb més tradició que existeixen, un esport competitiu i olímpic que té les seves orígens en els combats amb espasa. Ofereix múltiples beneficis pel cos i per la ment: millora la forma física, potencia la velocitat, l'equilibri i la coordinació, entrena la capacitat de raonar, la presa de decisions, la concentració, i es fomenten valors com...
Més

Hip-Hop


Escola Pompeu Fabra

Ed. infantil. Descobrim la dansa i ens divertim ballant. Treballem la coordinació, la lateralitat, la flexibilitat, el ritme, la coordinació, la força, l'equilibri, la resistència, el sentit espacial i la col·locació corporal, aprenem a gaudir de la música i experimentem diferents estils de dansa. Amb aquesta edat treballem la iniciació al hip-hop. Ed. primària. Volem ballar i disfrutar del hip-hop com a moviment artístic, aprenem diferents passos d'aquest estil de ball i muntem...
hip-hop dansa
Més

Quotidiàfons. Percussió amb materials quotidians


Escola Pompeu Fabra

La intenció d'aquesta activitat és aprendre a utilitzar elements de la vida quotidiana confeccionats amb materials que, a més a més, podem reciclar per tal de convertir-los en instruments de percussió. (Vet aquí el seu nom Q-U-O-T-I-D-I-A-F-O-N-S). L'objectiu és passar una estona divertida fent l'instrument i després exercitant la ment i les extremitats amb frases rítmiques.
Més

Art&Co


Escola Pompeu Fabra

Una activitat que té com objectius sensibilitzar i apropar l'art als infants a través de l'experimentació amb diferents tècniques, materials i recursos plàstics i artesans, de manera divertida. Posarem especial èmfasi en projectes fets amb materials trobats per els propis infants i materials reciclats, i crearem obres d'art sorprenents. Treballarem la tridimensionalitat i la percepció espacial mitjançant construccions i escultures. Descobrirem l'art i la creativitat sense complexos ni...
art creativitat reciclar
Més

Art&Co


Escola Vedruna Manlleu

Una activitat que té com objectius sensibilitzar i apropar l'art als infants a través de l'experimentació amb diferents tècniques, materials i recursos plàstics i artesans, de manera divertida. Posarem especial èmfasi en projectes fets amb materials trobats per els propis infants i materials reciclats, i crearem obres d'art sorprenents. Treballarem la tridimensionalitat i la percepció espacial mitjançant construccions i escultures. Descobrirem l'art i la creativitat sense complexos...
art creativitat reciclar
Més

Francès lúdic


Escola Pompeu Fabra

Francès de continguts lúdics, amb metodologia diferenciada en funció de l'edat i amb una programació mensual. Té com a objectiu mantenir un contacte constant i motivador amb la llengua francesa.
Més

Anglès Kids&Us


Escola Vedruna Manlleu

Utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre natural i espontani i no a l'inrevés.
idiomes anglès
Més

Anglès Txell9


Escola Casals-Gràcia

Aprendrem anglès d'una manera molt dinàmica amb diferents tipus de materials. Amb els més petits aprendrem mentre juguem i cantem, i amb els grans practiquem l'anglès oral i visual (vídeos), entre altres activitats més acadèmiques.
Més

Plàstica emocional


Escola Casals-Gràcia

El nostre objectiu és equilibrar la part mental que hi ha a les escoles potenciant la part més creativa, emocional i imaginativa. Per fer-ho utilitzarem diferents eines com son els contes, el joc, el fang, mandales, pintura, collage, la relaxació, dinàmiques emocionals... per que el nen pugui ser conscient de les seves emocions i aprengui experimentar-les i a gestionar-les.
Més

Teatre


Escola Casals-Gràcia

El teatre és un espai de creació i llibertat. Una eina d'educació i cultura, però també una eina d'autoconeixement. Afavoreix i potencia l'expressió oral, reforça la concentració i la capacitat de memorització. A través d'aquest art  podran treballar estats interns com la vergonya, el sentit del ridícul, la cohesió de grup, l'autoconfiança, el benestar general i el gaudir del moment present.
teatre expressió
Més

Teatre


Escola Quatre Vents

El teatre és un espai de creació i llibertat. Una eina d'educació i cultura, però també una eina d’autoconeixement. Afavoreix i potencia l'expressió oral, reforça la concentració i la capacitat de memorització. A través d'aquest art  podran treballar estats interns com la vergonya, el sentit del ridícul, la cohesió de grup, l’autoconfiança, el benestar general i el gaudir del moment present.
teatre expressió
Més

Teatre


Escola Vedruna Manlleu

Vine a descobrir un món ple de personatges. Experimenta emocions, moviments, històries... a través del joc, els contes, les paraules i l'expressió.Donem vida als contes i descobrim les millors aventures, mentre coneixem el teu personatge. Volem donar vida a les teves històries! Volem portar-les a l’escenari!
teatre expressió
Més